Hyttefelt

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.

Hattevarden hyttefelt på Knaben

7 prosjekterte hytter på noen av Knaben`s flotteste solrike utsiktstomter

Illustrasjonsbilde fra tilsvarende hytte

Nydelige hyttetomter med utsikt på Hattevarden

Nå har Signaturhytten syv hytter med aldeles nydelige utsiktstomter for salg i Hattevarden hyttefelt. Skiløype og skitrekket like ved!
Priser fra 3 250 000 kr inkludert de kommunale avgiftene (hyttetype Sinnes og Sirdal fra Signaturhytten AS)

Ta kontakt med Alf Rune Stangeland for Signaturhytten på mail alf.rune@signaturhytten.no eller på telefon: 916 33 407

FINN-kode: 140097616

FINN-kode: 136415256

 

Beliggenhet

Hattevarden hyttefelt ligger nydelig plassert med utsikt nedover dalen med langrennsløyper like utenfor døren. Du blir imponert om du ikke har vært der tidligere. Alpinanlegget ligger i gåavstand få minutter borte, og kan by på blant annet 3 km nedfarter, kafe, tallerkenheis på hele 700 meter og barnebånd. Om du heller vil ta deg en tur på langrenn så er det liten tvil at Husmorløypa er en flott tur rundt hele Knaben. Her kan du bruke dagen på langrenn, med nistepakken på plass så får du deg en nydelig dag i naturen. 

Generelt

Fra Hattevarden trenger du ikke reise langt for å handle. På Knaben er det en utrolig koselig mat butikk som også har andre småting! Dette er en god gammeldags landhandel. Er ikke været helt topp så hvorfor ikke ta en tur bort på leirskolen og hopp i bassenget!

Det mange mener er det beste med Knaben er at man har et fantastisk løypenett hele året. Da det var gruvedrift her, og under krigen, ble det laget svært mange tilkomstveier opp på fjellet. Disse brukes mest i dag til turgåing. På turene du tar innover fjellet finner du også en del skilt som forteller deg om historien i området du er i. Blant annet kan man gå gjennom flere områder og kan se mye fra den tiden det var gruvedrift på Knaben.

På sommeren er det også mulig å komme seg inn i de gamle gruvene og se hvordan det var når gruven var i drift. En ting som det er svært mye av på Knaben er historie!

Oversikt over tomtene

Bildegalleri

Signaturhytten AS
Vassbotnen 1,  4313 Sandnes
Rogaland
Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Åpningstider:
Mandag-fredag: 07:00 - 15:00
Hyttekveld etter avtale.
Signaturhytten AS
Welhavens vei 15
4319 Sandnes

Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Følg oss på:
facebook hvit sirkel