Hattevarden hyttefelt

Nydelige hyttetomter med utsikt

7 prosjekterte hytter på noen av Knaben’s flotteste solrike utsiktstomter. 4 solgt!

Nå har Signaturhytten syv hytter med aldeles nydelige utsiktstomter for salg i Hattevarden hyttefelt. Skiløype og skitrekket like ved! 4 av hyttene er allerede solgt!

Priser fra kr 4 230 000

home_orang

Hyttemodeller

Hyttemodeller
map-pin

Beliggenhet

beliggenhet
image_orange

Bildegalleri

bildegalleri
phone

Kontakt

kontakt
finn-annonse-banner-bkgrnd-m

Se våre oppføringer på FINN

Hattevarden Knaben: stor nøkkelferdig prosjektert hytte på en av Knabens fineste solrike utsiktstomter. Kun 3 stk igjen!

Soverom: 4
Bruksareal: 149 m²
Grunnflate: 126 m²
finn-knapp-ol

Hattevarden tomt 86 - nøkkelferdig prosjektert hytte på en av Knabens fineste solrike utsiktstomter

Soverom: 5
Bruksareal: 87 m²
Grunnflate: 88 m²
finn-knapp-ol

Nydelige hyttetomter med utsikt på Hattevarden

Illustrasjonsbilde fra tilsvarende hytte

Området

Fra Hattevarden trenger du ikke reise langt for å handle. På Knaben er det en utrolig koselig mat butikk som også har andre småting! Dette er en god gammeldags landhandel. Er ikke været helt topp så hvorfor ikke ta en tur bort på leirskolen og hopp i bassenget!

Det mange mener er det beste med Knaben er at man har et fantastisk løypenett hele året. Da det var gruvedrift her, og under krigen, ble det laget svært mange tilkomstveier opp på fjellet. Disse brukes mest i dag til turgåing. På turene du tar innover fjellet finner du også en del skilt som forteller deg om historien i området du er i. Blant annet kan man gå gjennom flere områder og kan se mye fra den tiden det var gruvedrift på Knaben.

På sommeren er det også mulig å komme seg inn i de gamle gruvene og se hvordan det var når gruven var i drift. En ting som det er svært mye av på Knaben er historie!
kart-knaben

Beliggenhet

Hattevarden hyttefelt ligger nydelig plassert med utsikt nedover dalen med langrennsløyper like utenfor døren. Du blir imponert om du ikke har vært der tidligere. 

Alpinanlegget ligger i gåavstand få minutter borte, og kan by på blant annet 3 km nedfarter, kafe, tallerkenheis på hele 700 meter og barnebånd. 

Om du heller vil ta deg en tur på langrenn så er det liten tvil at Husmorløypa er en flott tur rundt hele Knaben. Her kan du bruke dagen på langrenn, med nistepakken på plass så får du deg en nydelig dag i naturen. 

Hyttemodeller

Oversikt over tomtene

Oversikskart%20Knaben%20Hattevarden%20felles%20stort
Gjelder tomtene 83,84 og 86. Tomt nummer 85, 87, 88 og 89 er solgt

Bildegalleri

For deg som ønsker litt mer

Signaturhytten leverer både tradisjonelle og moderne hytter og fritidsboliger av god kvalitet for bevisste kunder. 

Vi har solid erfaring med både fjell- og sjøhytter, og har mer enn 30 hyttemodeller enten som byggesett eller nøkkelferdige prosjekt.