Hyttefelt

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.

Hytte på Tjørhomfjellet Panorama - hyttefelt

Hytter med nydelig utsikt i Sirdal

3 hyttemodeller i varierte størrelser – Hyttefelt på Tjørhomfjellet, Ålsheia & Sirdal

Byggingen er nå igang, og flere hytter er solgt.

Sirdal Eiendom står nå foran sitt store prestisjeprosjekt – utbygging av hyttefelt Tjørhomfjellet Panorama med 140 fritidsboliger nord for vannet ved Tjørhomfjellet. Hytteområdet har en meget sentral og trygg beliggenhet i et av Sirdals mest ettertraktede områder, like ved alpinanlegget og nær 2 barneområder hvor de små kan boltre seg i.
Tjørhomfjellet Panorama i tre forskjellige hyttemodeller; Tjørhomfjellet, Ålsheia og Sirdal. Alle modellene lages i variantene A og B. De første fritidsboligene står klar til vinterferien 2016! Sikre deg hyttetomt nå.

Hyttevelger

Klikk her for å komme til hyttevelgeren. Få en oversikt over tilgjengelige hytter og beliggenheter.

Den beste beliggenheten på et hyttefelt eller hyttetomt?

Tjørhomfjellet Panorama ligger lunt og solrikt til i skråningen ned mot Beinnesvannet. Med gode høydeforskjeller som gjør at de aller fleste fritidsboligene får en unik panoramautsikt og ikke minst plassert slik at de får masse sol. Feltet er planlagt og infrastrukturen er allerede under opparbeidelse. Her skal det bygges fjellhytter med områdets kanskje beste beliggenhet.
Perspektiv fra sør-øst

Tjørhomfjellet A

Les mer »

Tjørhomfjellet B

Les mer »

Sirdal A

Les mer »

Ålsheia A

Les mer »

Ålsheia B

Les mer »

Bilder fra hyttene

Aktiviteter

For deg som er glad i naturen - året rundt!

Sirdal er snø. Sirdal er vinter. Men det er også mer, mye mer.

Sirdal er alle fire årstider og du finner garantert noe spennende å gjøre her uansett når på året du drar hit. Fra fjellhytten din kan du følge årstidene, se den nydelig naturen og ikke minst benytte deg av alle mulighetene dette området byr på. Vinteren er selvsagt det Sirdal er best kjent for. Ikke så rart egentlig. Den strekker seg fra desember til april og gir deg en rekke muligheter til å stå på slalom, snowboard, langrenn og kanskje også en og annen topp-tur med off-piste.

Hyttefeltet Tjørhomfjellet Panorama ligger bare noen få snøballkast fra både stolheisen i Tjørhomfjellet og koblingsheisen til Ålsheia. Her kan du enkelt og greit spenne på deg slalomski og renne rett ned i bakken før stolheisen tar deg til toppen av fjellet. Så kan du ta en velfortjent lunsjpause på din egen solrike balkong før du avslutter dagen med en tur i langrennsløypen som ligger langs ved Beinnesvatnet.

Tjørhomfjellet, sammen med Ålsheia, tilbyr deg nå områdets mest komplette alpintanlegg med en rekke nedfarter og ulike topper. Det er flere heiser, og utfordingene står i kø. Hyttene ligger med andre ord midt i Sirdalens skiparadis. Her kan du la bilen stå

fra du kommer til du drar hjem igjen, og barna og ungdommen kan trygt leke seg i bakkene alene.

Våren er ganske kort, men veldig flott. Når ting først blomsterer her skjer det fort. Forvandlingen er utrolig, trær blir grønne, blomstene sier goddag og landskapet blir innbydende og frodig. Denne tiden er flott for lange turer i skog og mark.

Sommeren i Sirdal er bading, padling, oppdagelsesferder og toppturer med niste i sekken. Landskapet er innbydende og som om vinteren er det mange gode naturopplevelser som bare venter på deg. Beinnesvannet ligger like nedenfor med både brygge, badestrand og fiskemuligheter. Stoleheisen er åpen utvalgte helger og tar både vandrere og downhill-syklister til toppen av fjellet. Mulighetene er mange.

Høsten er fin, den er ekstra fin i Sirdal. Naturen gir deg et utrolig fargespill og en opplevelse du knapt finner noe annet sted. I tillegg skjer det mye i dalen denne tiden som saueskilling og Sirdals-dagene. Det skjer med andre ord noe i Sirdal hele året for deg som er glad i naturen.

SPISS Arkitekter & Plan

SPISS Arkitektur & Plan AS er et fagmiljø med arkitekter, arealplanlegger, ingeniører og DAK-operatører. Sammen utgjør vi et solid arkitektur- og planmiljø. Kombinasjonen av arkitekter, arealplanleggere og dyktige ingeniører sikrer en god gjennomføring av prosjektet.

Les mer på spissark.no.

Kontakt

Få en oversikt over tilgjengelige hytter, beliggenheter og priser.

Selger

Alf Rune Stangeland
916 33 407
alf.rune@signaturhytten.no
Visning

Lars Enok Wang
976 97 227
enok@sirdaleiendom.no

Øystein Tjørhom
994 43 820
post@sirdaleiendom.no
Signaturhytten AS
Vassbotnen 1,  4313 Sandnes
Rogaland
Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Åpningstider:
Mandag-fredag: 07:00 - 15:00
Hyttekveld etter avtale.
Signaturhytten AS
Welhavens vei 15
4319 Sandnes

Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Følg oss på:
facebook hvit sirkel