Tjørhomfjellet Panorama – Kollen

Hytter med nydelig utsikt i Sirdal

Eksklusive hytter nær stolheisen i Sirdal skisenter

På Kollen i Tjørhomfjellet Panorama skal vi bygge store, moderne og innholdsrike hytter med plass nok til både familie og venner. Her kan du få blant annet fem soverom, to stuer, to bad og stor bod med plass til alt du trenger av vinter- og sommerutstyr for å boltre deg i sirdalsnaturen. Hyttene oppføres dessuten med nydelig utsikt over Beinesvatnet og terrasse hvor du kan fyre i bålpannen og nyte tilværelsen etter en fin dag i alpinbakken.
kollen-1

Hyttevelger

Klikk her for å komme til hyttevelgeren. Få en oversikt over tilgjengelige hytter og beliggenheter.

Bildegalleri

Aktiviteter

For deg som er glad i naturen - året rundt!

omradet_1
omradet_6
omradet_5
omradet_7

Sirdal er snø. Sirdal er vinter. Men det er også mer, mye mer.

Sirdal er alle fire årstider og du finner garantert noe spennende å gjøre her uansett når på året du drar hit. Fra fjellhytten din kan du følge årstidene, se den nydelig naturen og ikke minst benytte deg av alle mulighetene dette området byr på. Vinteren er selvsagt det Sirdal er best kjent for. Ikke så rart egentlig. Den strekker seg fra desember til april og gir deg en rekke muligheter til å stå på slalom, snowboard, langrenn og kanskje også en og annen topp-tur med off-piste.

Hyttefeltet Tjørhomfjellet Panorama ligger bare noen få snøballkast fra både stolheisen i Tjørhomfjellet og koblingsheisen til Ålsheia. Her kan du enkelt og greit spenne på deg slalomski og renne rett ned i bakken før stolheisen tar deg til toppen av fjellet. Så kan du ta en velfortjent lunsjpause på din egen solrike balkong før du avslutter dagen med en tur i langrennsløypen som ligger langs ved Beinnesvatnet.

Tjørhomfjellet, sammen med Ålsheia, tilbyr deg nå områdets mest komplette alpintanlegg med en rekke nedfarter og ulike topper. Det er flere heiser, og utfordingene står i kø. Hyttene ligger med andre ord midt i Sirdalens skiparadis. Her kan du la bilen stå

fra du kommer til du drar hjem igjen, og barna og ungdommen kan trygt leke seg i bakkene alene.

Våren er ganske kort, men veldig flott. Når ting først blomsterer her skjer det fort. Forvandlingen er utrolig, trær blir grønne, blomstene sier goddag og landskapet blir innbydende og frodig. Denne tiden er flott for lange turer i skog og mark.

Sommeren i Sirdal er bading, padling, oppdagelsesferder og toppturer med niste i sekken. Landskapet er innbydende og som om vinteren er det mange gode naturopplevelser som bare venter på deg. Beinnesvannet ligger like nedenfor med både brygge, badestrand og fiskemuligheter. Stoleheisen er åpen utvalgte helger og tar både vandrere og downhill-syklister til toppen av fjellet. Mulighetene er mange.

Høsten er fin, den er ekstra fin i Sirdal. Naturen gir deg et utrolig fargespill og en opplevelse du knapt finner noe annet sted. I tillegg skjer det mye i dalen denne tiden som saueskilling og Sirdals-dagene. Det skjer med andre ord noe i Sirdal hele året for deg som er glad i naturen.
spiss_logo

SPISS Arkitekter & Plan

SPISS Arkitektur & Plan AS er et fagmiljø med arkitekter, arealplanlegger, ingeniører og DAK-operatører. Sammen utgjør vi et solid arkitektur- og planmiljø. Kombinasjonen av arkitekter, arealplanleggere og dyktige ingeniører sikrer en god gjennomføring av prosjektet.
logo
sirdaleiendom-logo