Kvalitet

Velger du Signaturhytten skal du være trygg på at du velger en kvalitetshytte prosjektert for tøffe norske forhold. Vi står disponible til å gjøre endringer på standardmodeller for at du som kunde skal få din egen versjon av Signaturhytten. Har du egne tegninger, kan det være et godt utgangspunkt når vi sammen starter arbeidet med din hytte.

Ferdig hytte eller byggesett

Vi leverer ferdige hytter og byggesett i vårt kjerneområde, Sør-Vest-Norge. Våre hytter produseres etter nøyaktige arbeidstegninger. Bærende konstruksjoner leveres ferdig kappet og merket klar for montering, også kalt pre-cut.
optimera-lastebil-med-kran
Signaturhytten - Fritids boliged det er lett å bli glad i.
Precut og spesifiserte kappelister letter byggeprossen
Den trygge veilederen gjennom hele byggeprossesen
Den trygge veilederen gjennom hele byggeprossesen

Materialvalg

Vår materialbeskrivelse er tilpasset den enkelte hyttetype, klassisk eller moderne. Klassiske hytter leveres med utsøkt standard på panel, listverk og gulv i stue, kjøkken og hall. Utvendig kan en på de klassiske modellene velge om en ønsker villmarkskledning og torv på taket, eller en mer tradisjonell stil med ordinær kledning og taktekking.

De moderne modellene har et enkelt utrykk når det gjelder materialvalg, med slette vegger innvendig og en moderne arkitektonisk form. All materialvalg er av god kvalitet og kan endres etter kundes ønsker og behov.

Proby

Proby er vår samarbeidspartner som tilbyr arkitekttjenester, rådgivning innen bygg, ingeniørtjenester, pre-cut og byggemelding. De kan forestå alle nevnte tjenester eller deler av disse. Proby står gjerne til tjeneste med dimensjonering kapplister og pre-cut dersom kunden har egne arkitekttegninger. Proby kan gjennom samarbeidspartner foreta vurdering av infrastruktur, reguleringsplaner, målinger og kommunalteknikk.

Les mer om Proby på www.proby.no.