Tips

Tips og råd for både deg som skal bygge hytte eller deg som allerede har. Her finner du nyheter, inspirasjon og tips som kan være til nytte for å få mest ut av din hyttedrøm.
Fabrikkmalt_kledning_signaturhytten

Fabrikkmalt kledning for hytte

– når du har andre ting å gjøre enn å male. Trenden går mot stadig høyere foredlingsgrad av produktene i byggevarehandelen. Også når det gjelder overflatebehandlet kledning.
maling_vindu

Tips for vedlikehold av vinduer

Vinduer, gamle eller nye, trenger jevnlig vedlikehold. Den brutale sannhet er dessverre at jo sjeldnere du gjør noe, desto mer blir det å ta igjen.
Oak_NouveauWhite

Kährs virtuelt showroom

Kährs har et enormt utvalg av unike kvalitets-tregulv, og med Kährs sitt virtuelle showrom kan du nå være din egen interiørarkitekt.
Terrasse_talg%C3%B8

Vedlikehold av terrasse

Terrassen må ha vedlikehold på samme måte som selve hytta. Selv om en del av sjarmen med å dra på hyttetur er å slappe av, trengs det litt arbeid og vedlikehold innimellom for å kunne bevare trivselen i mange år framover.
Interi%C3%B8rbeis%20_Skumring

Nå vil folk ha farge

For få år siden valgte folk lyse farger innvendig på hytta, men nå er det bare de færreste som beholder hytteveggene trehvite.
IMG_7591

Råd om snø på tak

Hus- og hyttetak er laget for å tåle snø, men det er grenser for hvor mye, alt etter hvor i landet hytten står og hvor gammel den er.

Bildegalleri