Hyttetips

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.

Tips og råd for både deg som skal bygge hytte eller deg som allerede har. Her finner du nyheter, inspirasjon og tips som kan være til nytte for å få mest ut av din hyttedrøm.

Fabrikkmalt kledning for hytte – når du har andre ting å gjøre enn å male

Trenden går mot stadig høyere foredlingsgrad av produktene i byggevarehandelen. Også når det gjelder overflatebehandlet kledning.

​Les mer

Tips for vedlikehold av vinduer

Signaturhytten gir deg gode råd for vedlikehold av vinduer.

​Les mer

Kährs virtuelt showroom.

Kährs har et enormt utvalg av unike kvalitets-tregulv, og med Kährs sitt virtuelle showrom kan du nå være din egen interiørarkitekt.

Les mer

Vedlikehold av terrasse

Terrassen må ha vedlikehold på samme måte som selve hytta. Selv om en del av sjarmen med å dra på hyttetur er å slappe av, trengs det litt arbeid og vedlikehold innimellom for å kunne bevare trivselen i mange år framover. 

Les mer

Nå vil folk ha farge

Foto: Tyrilin
For få år siden valgte folk lyse farger innvendig på hytta, men nå er det bare de færreste som beholder hytteveggene trehvite. 

Les mer

Råd om snø på tak

Hus- og hyttetak er laget for å tåle snø, men det er grenser for hvor mye, alt etter hvor i landet hytten står og hvor gammel den er.

Les mer

Bildegalleri

Signaturhytten AS
Vassbotnen 1,  4313 Sandnes
Rogaland
Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Åpningstider:
Mandag-fredag: 07:00 - 15:00
Hyttekveld etter avtale.
Signaturhytten AS
Welhavens vei 15
4319 Sandnes

Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Følg oss på:
facebook hvit sirkel