Tips

Tips og råd for både deg som skal bygge hytte eller deg som allerede har. Her finner du nyheter, inspirasjon og tips som kan være til nytte for å få mest ut av din hyttedrøm.
Fabrikkmalt_kledning_signaturhytten

Fabrikkmalt kledning for hytte

– når du har andre ting å gjøre enn å male. Trenden går mot stadig høyere foredlingsgrad av produktene i byggevarehandelen. Også når det gjelder overflatebehandlet kledning.
Fabrikkmalt kledning
maling_vindu

Tips for vedlikehold av vinduer

Vinduer, gamle eller nye, trenger jevnlig vedlikehold. Den brutale sannhet er dessverre at jo sjeldnere du gjør noe, desto mer blir det å ta igjen.
Vedlikehold av vindu
Oak_NouveauWhite

Kährs virtuelt showroom

Kährs har et enormt utvalg av unike kvalitets-tregulv, og med Kährs sitt virtuelle showrom kan du nå være din egen interiørarkitekt.
Kährs showrom
Terrasse_talg%C3%B8

Vedlikehold av terrasse

Terrassen må ha vedlikehold på samme måte som selve hytta. Selv om en del av sjarmen med å dra på hyttetur er å slappe av, trengs det litt arbeid og vedlikehold innimellom for å kunne bevare trivselen i mange år framover.
Vedlikehold av terrasse
Interi%C3%B8rbeis%20_Skumring

Nå vil folk ha farge

For få år siden valgte folk lyse farger innvendig på hytta, men nå er det bare de færreste som beholder hytteveggene trehvite.
Farget panel
IMG_7591

Råd om snø på tak

Hus- og hyttetak er laget for å tåle snø, men det er grenser for hvor mye, alt etter hvor i landet hytten står og hvor gammel den er.
Snø på tak

Bildegalleri