Om oss

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.

Både tradisjonelle og mer moderne hytter av høy kvalitet for bevisste kunder

Vi ønsker å kunne tilby både tradisjonelle og mer moderne hytter av høy kvalitet for bevisste kunder.  


Norsk natur og hyttetradisjon er unik. Vi i Signaturhytten ønsker å bevare dette og spiller på lag med naturen slik at våre  hytter er i harmoni med omgivelsene.

Med vår gode kompetanse og lange erfaring, leverer vi fritidsboliger godt tilpasset terrenget og det norske klimaet. Vi har solid erfaring med både fjell- og sjøhytter, og kan levere fritidsboliger enten som byggesett eller nøkkelferdige prosjekt.

Signaturhytten er for deg som ønsker litt mer, og samarbeidet med deg som kunde er meget viktig for oss. Vi vet av erfaring at den tette dialogen øker kvaliteten, samtidig som det gir deg en god opplevelse på veien til å realisere drømmen om en hytte som skal vare i generasjoner.

Les mer
 

Alf Rune Stangeland - Salg

Har jobbet i 23 år hos en av landets største byggevaregrossister med salg, innkjøp og prosjektledelse. Fem års erfaring med salg, drift og prosjektledelse fra et stort hyttefirma. Var med og utviklet, driftet og solgte 125 hytter og leiligheter i perioden 2004-2010.

Alf Rune har god kunnskap innen produktsortiment, og er opptatt av god kundebehandling og fornøyde kunder.
 

Reimund Espeland - bygningsingeniør

Bakgrunn fra byggebransjen og har 12 års erfaring som tømrer/lagbas og svennebrev innen tømrerfaget. Ferdig utdannet byggtekniker/bygningeniør i 2001.

Jobbet fra 2001 som bygningsingeniør i en av landets største byggevaregrossister med kalkulasjon, dimensjonering, varmeberegning og utarbeidelse av kappelister for precut osv. Hadde i 2003 ansvaret for gjennomføringen da firmaet gikk fra manuelt til et databasert DAK-system (www.vertex.fi) for produksjon av kappelister til precut.

Fra 2005 ledet Reimund et rådgivende ingeniør- og arkitektkontor med ansvar for å utarbeide løsninger og detaljer til hyttene fra et av norges ledende hyttefirma.
 
Signaturhytten AS
Vassbotnen 1,  4313 Sandnes
Rogaland
Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Åpningstider:
Mandag-fredag: 07:00 - 15:00
Hyttekveld etter avtale.
Signaturhytten AS
Welhavens vei 15
4319 Sandnes

Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Følg oss på:
facebook hvit sirkel