Hyttemodeller

Berdalsbru

Berdalsbru er en nøye planlagt fjellhytte hvor det er praktisk å bruke boden/vaskerommet som inngang om vinteren. To soverom, kjøkken, stue og bad i første etasje med åpen himling i utbygg stue. Andre etasje inneholder stor loftstue, toalett og to soverom. Dette er en fjellhytte hvor en greit kan ha besøk av en familie med unger. Hytten har 8-10 sengeplasser og kan leveres med en utvendig bod/skistall.
Berdalsbru

Spesifikasjoner:

Bebygd areal BYA: 104,5 m2
Bruksareal BRA: 127,6 m2
Grunnflate: 98,8 m2
Største lengde: 13,80 m2
Største bredde: 9,90 m
Takvinkel: 32 grader
Gesimshøyde: 3,49 lm
Mønehøyde: 5,37 lm
Hems: Ja
Antall soverom: 4

Kan leveres med utvendig bod
Berdalsbru
Arrow

Bildegalleri

Personlig service

Vi legger stor vekt på personlig service og tett oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Vi har solid erfaring med både fjellhytte og sjøhytte. Hver hytte er arkitekttegnet, vi tilpasser både utforming og materialvalg etter deres behov.
Signaturhytten - hytte og fritidsbolig det er lett å bli glad i
Last ned vår hyttekatalog

Hyttemodeller som blir tilpasset kundens behov.

Vi tar gjerne en gjennomgang med dere på vårt kontor på Sandnes. Her kan vi i ro og fred diskutere alle muligheter når det gjelder utforming og materialvalg som den enkelte skulle ønske seg enten det gjelder byggesett eller nøkkelferdig hytte.

Våre modeller og referanser er kun en pekepinn på hva som kan være mulig å levere, og det er ofte behov for tilpasninger til tomta og solforholdene. Vi stiller gjerne opp på befaring på tomta sammen med kunden. Nøkkelferdig moderne hytte med eller uten gravearbeide.

Flere modeller