Hyttemodeller

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.

Berdalsbru

Berdalsbru er en nøye planlagt fjellhytte hvor det er praktisk  å bruke boden/vaskerommet som inngang om vinteren. To soverom, kjøkken, stue og bad i første etasje med åpen himling i utbygg stue.

Andre etasje inneholder stor loftstue, toalett og to soverom. Dette er en fjellhytte hvor en greit kan ha besøk av en familie med unger. Hytten har 8-10 sengeplasser og kan leveres med en utvendig bod/skistall.

Spesifikasjoner:

Bebygd areal BYA: 104,5 m2
Bruksareal BRA: 127,6 m2
Grunnflate: 98,8 m2
Største lengde: 13,80 m2
Største bredde: 9,90 m
Takvinkel: 32 grader
Gesimshøyde: 3,49 lm
Mønehøyde: 5,37 lm
Hems: Ja
Antall soverom: 4

Kan leveres med utvendig bod

Bildegalleri

Hyttemodeller som blir tilpasset kundens behov.

Vi tar gjerne en gjennomgang med dere på vårt kontor på Sandnes. Her kan vi i ro og fred diskutere alle muligheter når det gjelder utforming og materialvalg som den enkelte skulle ønske seg enten det gjelder byggesett eller nøkkelferdig hytte.

Våre modeller og referanser er kun en pekepinn på hva som kan være mulig å levere, og det er ofte behov for tilpasninger til tomta og solforholdene. Vi stiller gjerne opp på befaring på tomta sammen med kunden. Nøkkelferdig hytte med eller uten gravearbeide.
Signaturhytten AS
Vassbotnen 1,  4313 Sandnes
Rogaland
Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Åpningstider:
Mandag-fredag: 07:00 - 15:00
Hyttekveld etter avtale.
Signaturhytten AS
Welhavens vei 15
4319 Sandnes

Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Følg oss på:
facebook hvit sirkel