Hyttemodeller

Bjergøy Fjell

Fjellhytte med stor stue, TV-stue og kjøkken i ett. To soverom i hovedetasjen. To bad, badstu, eget vaskerom med bi-inngang, bod under trapp og stor hall. Loftsetasje med godt soverom, stue og WC. Hytten har flere lune kroker ute. For alternativ planløsning, se hyttemodellen Bjergøy Sjø.
Bjergøy Fjell

Spesifikasjoner:

Bebygd areal BYA: 122,0 m2
Bruksareal BRA: 124,9 m2
Grunnflate:116,2 m2
Største lengde: 16,0 lm
Største bredde: 9,4 lm
Takvinkel: 30 grader
Gesimshøyde: 3,84 lm
Mønehøyde: 5,25 lm
Antall soverom: 3
Hems/loftstue: Ja

Kan leveres med utvendig bod.

Bergøy Fjell kan leveres både i reisverk og i Isolaft®.
Bjergøy Fjell
Arrow

Bildegalleri

Personlig service

Vi legger stor vekt på personlig service og tett oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Vi har solid erfaring med både fjellhytte og sjøhytte. Hver hytte er arkitekttegnet, vi tilpasser både utforming og materialvalg etter deres behov.
Signaturhytten - hytte og fritidsbolig det er lett å bli glad i
Last ned vår hyttekatalog

Hyttemodeller som blir tilpasset kundens behov.

Vi tar gjerne en gjennomgang med dere på vårt kontor på Sandnes. Her kan vi i ro og fred diskutere alle muligheter når det gjelder utforming og materialvalg som den enkelte skulle ønske seg enten det gjelder byggesett eller nøkkelferdig hytte.

Våre modeller og referanser er kun en pekepinn på hva som kan være mulig å levere, og det er ofte behov for tilpasninger til tomta og solforholdene. Vi stiller gjerne opp på befaring på tomta sammen med kunden. Nøkkelferdig moderne hytte med eller uten gravearbeide.

Flere modeller