Hyttemodeller

Brimse

Brimse er en liten, innholdsrik hytte som kan fåes med et moderne utrykk eller mer tradisjonell med koselige små ruter. Hytten har stue med kjøkken, entré med tilliggende praktisk bod, to gode soverom og stor hems. Her er det mer enn nok plass for den aktive familie.
Brimse

Spesifikasjoner:

Bebygd areal BYA: 56,10 m2
Bruksareal BRA: 49,60 m2
Grunnflate: 53,90 m2
Største lengde: 10,20 lm
Største bredde: 5,50 lm
Mønehøyde: 4,58 lm
Gesimshøyde: 2,86 lm
Antall soverom: 2
Hems: Ja
Brimse
Arrow

Bildegalleri

Personlig service

Vi legger stor vekt på personlig service og tett oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Vi har solid erfaring med både fjellhytte og sjøhytte. Hver hytte er arkitekttegnet, vi tilpasser både utforming og materialvalg etter deres behov.
Signaturhytten - hytte og fritidsbolig det er lett å bli glad i
Last ned vår hyttekatalog

Hyttemodeller som blir tilpasset kundens behov.

Vi tar gjerne en gjennomgang med dere på vårt kontor på Sandnes. Her kan vi i ro og fred diskutere alle muligheter når det gjelder utforming og materialvalg som den enkelte skulle ønske seg enten det gjelder byggesett eller nøkkelferdig hytte.

Våre modeller og referanser er kun en pekepinn på hva som kan være mulig å levere, og det er ofte behov for tilpasninger til tomta og solforholdene. Vi stiller gjerne opp på befaring på tomta sammen med kunden. Nøkkelferdig moderne hytte med eller uten gravearbeide.

Flere modeller