Hyttemodeller

Eigerøy

Eigerøy er en sjøhytte med moderne utrykk og spesiell takkonstruksjon. En hytte som vil gli fint i terreng på sjønære tomter. Hytten har fire soverom, stor stue med kjøkken, praktisk bad, bi-inngang med vaskerom, entre, gjeste-WC og en praktisk utvendig bod. BYA kan lett reduseres ved å ta bort deler av overbygg over inngangsparti, ca. 5 m2
Eigerøy

Spesifikasjoner:

Bebygd areal BYA: 110 m2
Bruksareal BRA: 96,00 m2
Grunnflate: 101,0 m2
Største lengde: 12,80 lm
Største bredde: 11,00 m 
Gesimshøyde: 3,16 lm
Antall soverom: 4
Eigerøy
Arrow

Bildegalleri

Personlig service

Vi legger stor vekt på personlig service og tett oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Vi har solid erfaring med både fjellhytte og sjøhytte. Hver hytte er arkitekttegnet, vi tilpasser både utforming og materialvalg etter deres behov.
Signaturhytten - hytte og fritidsbolig det er lett å bli glad i
Last ned vår hyttekatalog

Hyttemodeller som blir tilpasset kundens behov.

Vi tar gjerne en gjennomgang med dere på vårt kontor på Sandnes. Her kan vi i ro og fred diskutere alle muligheter når det gjelder utforming og materialvalg som den enkelte skulle ønske seg enten det gjelder byggesett eller nøkkelferdig hytte.

Våre modeller og referanser er kun en pekepinn på hva som kan være mulig å levere, og det er ofte behov for tilpasninger til tomta og solforholdene. Vi stiller gjerne opp på befaring på tomta sammen med kunden. Nøkkelferdig moderne hytte med eller uten gravearbeide.

Flere modeller