Hyttemodeller

Erevik Fjell - alternativ

Erevik Fjels er en fjellhytte med tre soverom og en sovehems med mulighet for to soverom. I tillegg er det stor stue og kjøkken i ett, WC og et romslig bad. Det er også både innvendig og utvendig bod/skistall. For alternativ planløsing, se hyttemodellen Erevik Sjø.
Erevik Fjell - alternativ

Spesifikasjoner:

Bebygd areal BYA: 107,7 m2
Bruksareal: 95,8 m2
Grunnflate: 98,2 m2
Takvinkel: 33 grader
Største lengde: 14,10 lm
Største bredde: 6,60 lm
Gesimshøyde: 2,86 lm
Mønehøyde: 5,0 lm
Antall soverom: 3 + sovehems

Kan leveres både i reisverk og i Isolaft®.
Erevik Fjell - alternativ
Arrow

Bildegalleri

Personlig service

Vi legger stor vekt på personlig service og tett oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Vi har solid erfaring med både fjellhytte og sjøhytte. Hver hytte er arkitekttegnet, vi tilpasser både utforming og materialvalg etter deres behov.
Signaturhytten - hytte og fritidsbolig det er lett å bli glad i
Last ned vår hyttekatalog

Hyttemodeller som blir tilpasset kundens behov.

Vi tar gjerne en gjennomgang med dere på vårt kontor på Sandnes. Her kan vi i ro og fred diskutere alle muligheter når det gjelder utforming og materialvalg som den enkelte skulle ønske seg enten det gjelder byggesett eller nøkkelferdig hytte.

Våre modeller og referanser er kun en pekepinn på hva som kan være mulig å levere, og det er ofte behov for tilpasninger til tomta og solforholdene. Vi stiller gjerne opp på befaring på tomta sammen med kunden. Nøkkelferdig moderne hytte med eller uten gravearbeide.

Flere modeller