Hyttemodeller

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.

Idse

idse fasade1
Hytte med panoramavinduer i stue og kjøkken. Hovedetasjen inneholder lys og trivelig stue med kjøkkenkrok, stor hall, to soverom med god garderobeplass, gang, bad og bod/vaskerom. Loftsetasje inneholder to soverom, WC og en liten hemsstue. Kan leveres med utvendig bod.
Vi legger stor vekt på personlig service og tett oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Vi har solid erfaring med både fjellhytte og sjøhytte. Hver hytte er arkitekttegnet, vi tilpasser både utforming og materialvalg etter deres behov.
Signaturhytten - hytte og fritidsbolig det er lett å bli glad i.

Spesifikasjoner:

Bebygd areal BYA: 89,0 m2
Bruksareal BRA: 110 m2
Grunnflate: 85,4 m2
Største lengde: 12,8 lm
Største bredde: 8,0 lm
Takvinkel: 34 grader
Gesimshøyde: 3,46 lm
Mønehøyde: 5,48 lm
Antall soverom: 4
Hems: Ja    
                         

Bildegalleri

Hyttemodeller som blir tilpasset kundens behov.

Vi tar gjerne en gjennomgang med dere på vårt kontor på Sandnes. Her kan vi i ro og fred diskutere alle muligheter når det gjelder utforming og materialvalg som den enkelte skulle ønske seg enten det gjelder byggesett eller nøkkelferdig hytte.

Våre modeller og referanser er kun en pekepinn på hva som kan være mulig å levere, og det er ofte behov for tilpasninger til tomta og solforholdene. Vi stiller gjerne opp på befaring på tomta sammen med kunden. Nøkkelferdig hytte med eller uten gravearbeide.
Signaturhytten AS
Vassbotnen 1,  4313 Sandnes
Rogaland
Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Åpningstider:
Mandag-fredag: 07:00 - 15:00
Hyttekveld etter avtale.
tjorhomfjellet-no
Signaturhytten AS
Welhavens vei 15
4319 Sandnes

Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Følg oss på:
facebook hvit sirkel