Hyttemodeller

Idse moderne med takterrasse

Moderne hytte med store vindusflater og et minimalistisk utseende. Hovedetasjen inneholder stue/kjøkken med åpen himling, to soverom, bad, bod/vaskerom og hall. Andre etasje har to soverom, wc og gang med mulighet for å plassere en sofa. Denne hytten er lik Idse moderne men med balkong.
Idse moderne med takterrasse

Spesifikasjoner:

Bebygd areal BYA: 89,4 m2
Bruksareal BRA: 104,9 m2
Grunnflate: 86,1 m2
Største lengde: 13,6 lm
Største bredde: 7,3 lm
Takvinkel: 35 grader
Gesimshøyde: 3,91 lm
Mønehøyde: 5,97 lm
Antall soverom: 4
Loft: Ja    
Idse moderne med takterrasse
Arrow

Bildegalleri

Personlig service

Vi legger stor vekt på personlig service og tett oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Vi har solid erfaring med både fjellhytte og sjøhytte. Hver hytte er arkitekttegnet, vi tilpasser både utforming og materialvalg etter deres behov.
Signaturhytten - hytte og fritidsbolig det er lett å bli glad i
Last ned vår hyttekatalog

Hyttemodeller som blir tilpasset kundens behov.

Vi tar gjerne en gjennomgang med dere på vårt kontor på Sandnes. Her kan vi i ro og fred diskutere alle muligheter når det gjelder utforming og materialvalg som den enkelte skulle ønske seg enten det gjelder byggesett eller nøkkelferdig hytte.

Våre modeller og referanser er kun en pekepinn på hva som kan være mulig å levere, og det er ofte behov for tilpasninger til tomta og solforholdene. Vi stiller gjerne opp på befaring på tomta sammen med kunden. Nøkkelferdig moderne hytte med eller uten gravearbeide.

Flere modeller