Hyttemodeller

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.

Ims

01 ims fasade1
Moderne atriumshytte med egen sovedel og mulighet for overbygget terrasse/utestue. Hoveddel inneholder stor stue og kjøkken med god spiseplass. Her kan en virkelig kose seg med gjestene når en lager mat. Denne delen av hytta inneholder også et gjestebad og entré. 

Del to av hytten inneholder tre soverom, bad og en stor bod. Ute er hytta bundet sammen av en glassvegg, noe som gir et fint utvendig atrium. 
Vi legger stor vekt på personlig service og tett oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Vi har solid erfaring med både fjellhytte og sjøhytte. Hver hytte er arkitekttegnet, vi tilpasser både utforming og materialvalg etter deres behov.
Signaturhytten - hytte og fritidsbolig det er lett å bli glad i.

Spesifikasjoner:

Bebygd areal BYA: 104,0 m2
Bruksareal BRA: 86 m2
Grunnflate: 99,5 m2
Største lengde: 17,0 lm
Største bredde: 13,20 lm
Gesimshøyde: 3,26 lm
Antall soverom: 3/4
                         

Bildegalleri

Hyttemodeller som blir tilpasset kundens behov.

Vi tar gjerne en gjennomgang med dere på vårt kontor på Sandnes. Her kan vi i ro og fred diskutere alle muligheter når det gjelder utforming og materialvalg som den enkelte skulle ønske seg enten det gjelder byggesett eller nøkkelferdig hytte.

Våre modeller og referanser er kun en pekepinn på hva som kan være mulig å levere, og det er ofte behov for tilpasninger til tomta og solforholdene. Vi stiller gjerne opp på befaring på tomta sammen med kunden. Nøkkelferdig hytte med eller uten gravearbeide.
Signaturhytten AS
Vassbotnen 1,  4313 Sandnes
Rogaland
Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Åpningstider:
Mandag-fredag: 07:00 - 15:00
Hyttekveld etter avtale.
tjorhomfjellet-no
Signaturhytten AS
Welhavens vei 15
4319 Sandnes

Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Følg oss på:
facebook hvit sirkel