Hyttemodeller

Jelsa

Jelsa er en spennende hytte med to adskilte bygg. Hovedbygg: Stue med åpen himling med store vindu som gir god utsikt og mye lys. Kjøkken som er adskilt fra stuen med trapp som går opp til hems. Gang, stort bad og soverom. Bygg 2: Stue atelier med åpen himling med trapp opp til hems. Stort bad og soverom. Begge byggene har dør ut til overbygd terrasse. Hytten kan tegnes om etter behov.
Jelsa

Spesifikasjoner:

Bebygd areal BYA: 151,20 m2
Bruksareal BRA: 155,10 m2
Største lengde: 12,70 lm
Største bredde: 6,00 lm 
Mønehøyde: 5,25 lm
Gesimshøyde: 4,33 lm 

Hems: 45,40 m2

Antall soverom: 2
Jelsa
Arrow

Bildegalleri

Personlig service

Vi legger stor vekt på personlig service og tett oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Vi har solid erfaring med både fjellhytte og sjøhytte. Hver hytte er arkitekttegnet, vi tilpasser både utforming og materialvalg etter deres behov.
Signaturhytten - hytte og fritidsbolig det er lett å bli glad i
Last ned vår hyttekatalog

Hyttemodeller som blir tilpasset kundens behov.

Vi tar gjerne en gjennomgang med dere på vårt kontor på Sandnes. Her kan vi i ro og fred diskutere alle muligheter når det gjelder utforming og materialvalg som den enkelte skulle ønske seg enten det gjelder byggesett eller nøkkelferdig hytte.

Våre modeller og referanser er kun en pekepinn på hva som kan være mulig å levere, og det er ofte behov for tilpasninger til tomta og solforholdene. Vi stiller gjerne opp på befaring på tomta sammen med kunden. Nøkkelferdig moderne hytte med eller uten gravearbeide.

Flere modeller