Leverandører

Signaturhytten er for deg som ønsker litt mer. Valg av anerkjente, gode leverandører er meget viktig for oss. Vi tilbyr skreddersydde hytter. Alle våre modeller er arkitekttegnet, vi tilpasser både utforming og materialvalg etter deres behov.

Aubo Kjøkken

 - en dansk suksesshistorie!

Aubo har vært på markedet i over 25 år, og er en anerkjent merkevare i Skandinavia. Kjøkkenet er kjent for høy kvalitet i materialer og løsninger, god design og optimal funksjonalitet til meget konkurransedyktig pris.

Aubo leveres i et bredt utvalg av spennende og tidsriktig modeller - fra de mest moderne til de mer klassiske og profi lerte. – Og du kan velge mellom flatpakket og ferdig montert.

Aubo gir mye kjøkken for pengene!
Aubo Kjøkken

Bjerks Trevarefabrikk AS

Bjerks Trevarefabrikk a/s ble etablert i 1957 og er i dag en moderne familiebedrift som bygger på gamle håndverkstradisjoner.

Vi leverer komplette kjøkken- og baderomsinnredninger med vask, ventilator, benkeplater og selvsagt hvitevarer i toppkvalitet. Vi lakkerer, beiser og maler etter ditt ønske. En av våre spesialiteter er behandlingsteknikker som blant annet aldring og antikkbehandling.

Garderober, senger, bokhyller for hytter og hjem lages etter kundens ønske. Å få utnyttet den plassen du har til rådighet er noe vi legger stor vekt på. Vi hjelper til med tilpassing ved spesielle innredninger.

Det lille ekstra får du hos oss!
Bjerks Trevarefabrikk AS

Byggma ASA

Byggma ASA er en av Norges ledende leverandører av byggevarer. I Byggma ASA inngår kjente bedrifter som Forestia AS, Fibo-Trespo AS, Uldal AS, Huntonit AS, Scan Lamps AS, Aneta Belysning AB og Masonite Beams AB.

Fibo-Trespo Veggpanel har stort utvalg av dekorer, er rask å montere, godkjent i henhold til Våtroms-normen og en av de sikreste veggløsningene til bad på markedet.

Forestia Walls4You ferdig tapetsert veggplate er en av de smarteste og lekreste veggalternativer som er lansert de seneste år.

Huntonit panelplater med trefi berkjerne er eneste malte panelplate anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.
Byggma ASA

Kährs Tregulv

Kährs er verdens eldste produsent av tregulv, og har en historie som går tilbake til 1857. Det er få ting som kan tilføre så mye varme og atmosfære som tre. Tre demper de mest minimalistiske omgivelsene, samtidig som det forsterker et mer tradisjonelt interiør. Selv om trender kommer og går, går kvalitet og stil aldri av moten. Det er derfor tregulv fra Kährs alltid kommer til sin rett.

Et Kährs-gulv motstår vridning, bøyning og sprekkdannelse, selv ved endring i temperatur og fuktighet gjennom årstidene. Uansett hvilken overflatebehandling du velger for Kährs-gulvet, kan du være sikker på at den vil både fremheve og beskytte treets naturlige skjønnhet. Alle Kährs' overflatebehandlinger er dessuten naturlig fri for løsemidler, formaldehyd og isocyanat. Overflatebehandlingene gjør også at det er lett å rengjøre og vedlikeholde gulvene.
Kährs Tregulv

BOEN Parkett

BOEN bygger på lange norske tradisjoner i foredling av trevirke, og er i dag en av Europas største og mest moderne parkettprodusenter. BOEN parkett selges i over 50 land på fire kontinenter.

Gulvet er et bærende element for interiøret 
Med stilhåndbok og gulv delt inn i interiørstiler blir det lettere å finne parkett som skaper helhet i hjemmet. Et gulv som er tilpasset både personlighet og funksjonalitet. Riktig valg av gulv kan utgjør forskjellen!
I samarbeid med interiørekspert Helle Tjaberg har BOEN definert fire fremtredende stilretninger: Pure Nordic, Modern Rustic, Urban Contrast og Classic Elegance. Disse stilretningene har lange tradisjoner og mye historie, samtidig som de er like aktuelle nå som i fremtiden.

Høy kvalitet, grundighet og service kjennetegner BOENs kjerneverdier. BOEN produktene er konstruert for å tåle de påkjenninger ulike klimaforskjeller og daglig bruk kan gi. Produktspekteret inneholder et stort utvalg av 3-stav, plank, massiv plank og mønsterparkett som leveres med ferdig lakkert eller naturoljet overflate.
Vi gleder oss til å inspirere deg!
BOEN Parkett

Gilje Tre AS

Gilje Tre as er en av landets største vindusfabrikker og Giljedoor er Norges største ytterdørsfabrikk. Vi produserer 120.000 vinduer og 20.000 ytterdører i året.

Gilje-konsernet er bygd på solid, norsk snekkertradisjon som møter fremtiden gjennom dyktige medarbeidere, moderne produksjonsmetoder og en oppdatert maskinpark.

Individuell tilpasning og punktlig levering er to av våre fremste styrker. Vi ønsker nemlig at både kunder og samarbeidspartnere skal erfare at Gilje leverer solid kvalitet i alle ledd, hele veien. 
Gilje Tre AS

Grasrota

Torvtak gir et trivelig, variert utseende som kler flere ulike stiler innen hus og hyttebygging.

Bruk av torvtak gir kjøligere inneklima om sommeren og er varmeisolerende om vinteren. Ved å benytte torvtak vil en få en grønn lunge i en tett bebyggelse, eller en vil få en hytte som er svært tilpasset landskapet den ligger i .

Et torvtak krever årlig klipping og lufting. Mose og dødt gress rakes bort etter vinteren for å sikre ny tilvekst. Torvblandingen inneholder et bredt spekter av næringsstoffer som frigis over lengre tid. Gjødslingsbehovet må derfor tilpasses hvert enkelt tak.
Grasrota

GLAVA AS

PÅ INNSIDEN AV NORGE
Barskt, værhardt og skiftende. Fra by til ytterste utpost. Det er krevende å skape energieffektive bygg i Norge. Vi i GLAVA® kjenner norske forhold. Det gjør at du er sikret det aller beste innemiljøet, samtidig som energi-forbruket er så lavt som mulig. Enten du er hjemme, på hytta eller på jobb - GLAVA® holder deg varm.
 
Ekspert på norske forhold siden 1935
GLAVA® leverer til bygg, marine/offshore, akustikk/himlinger og VVA/VA/industri. Våre produkter er utviklet og testet for norske forhold, norsk byggeskikk og norske forskrifter. Vi har kompetansen og logistikken som gjør oss til Norges ledende totalleverandør i vår bransje. 
GLAVA AS

Monier AS

Monier er Nordens største leverandør av komplette takløsninger i tegl og betong. Vi har eksklusive takstein for klassisk arkitektur og kostnadseffektive takstein for moderne hus.

Vi har et bredt sortiment som passer enhver smak. Våre mest kjente produkter er Norges sterkeste og mest solgte takstein, Zanda, samt den eksklusive tegltaksteinen, KDN. Glassert tegltakstein holder mosen unna og er like vakker om 75 år. Hver krone du investerer i taket ditt øker husets verdi.

All teknisk takstein fra Monier har 30 års garanti på funksjon, frostbestandighet, styrke og tetthet.
Monier AS

Scanflex AS

Stolt dørprodusent på Sørlandet.

”Helt siden starten for 25 år siden har målet for bedriften vært å lage massive fyllingsdører av høy kvalitet. Det er kvalitet vi ønsker å bli assosiert med, og all virksomhet i bedriften er lagt opp med sikte på å innfri det målet”, sier Askild Bjørke, markedssjef i Scanfl ex A/S, som holder til på Birkeland i Aust-Agder.

Det er innerdører i et bredt utvalg av modeller, tresorter og forskjellige overflatebehandlinger som lakk, maling, beising, lasering m.m. Det er både standard størrelser og dører laget etter spesialtilpassede mål, med og uten glass. Felles kjennetegn er høy kvalitet.
Scanflex AS

Jackon Ringmur

Jackon ringmur er et unikt og komplett system for gulv på grunn. Elementene fungerer som forskaling og tosidig isolering, gir god beskyttelse mot fuktvandring og varmetap, og gir en energiriktig løsning.

Jackon ringmur er pålimt en vedlikeholdsfri og frostbestandig fi bersementplate og er dermed ferdig utvendig behandlet.

Elementene leveres i fi re ulike typer og i fi re høyder med store kombinasjonsmuligheter. Jackon Ringmur var Norges første ringmurselement med SINTEF Byggforsk teknisk godkjennelse.
Jackon Ringmur

Suldal Trevare AS

Trappefabrikken Suldal Trevare a/s leverer trapper etter nøyaktige mål over hele Sør-Norge.

Hos oss går håndtverk og teknologi hånd i hånd fra måltaking produksjon overflatebehandling til montasje utført av våre dyktige og pålitelige montører.

Vår kapasitet er bygget opp over fl ere år, og vi vil være i stand til å levere 1000 - 1200 enheter pr år. Moderne overfl atebehandlingsanlegg og 2 robotmaskiner gjør dette mulig, samt dyktige og innsatsvillige medarbeidere som har mange års erfaring innen trebearbeiding. Vårt motto er: Bli stolt av din trapp - bruk oss!
Suldal Trevare AS

VELUX Norge AS

Takvinduer tilfører rommet dagslys, utvider romfølelsen, gir større takhøyde og sist, men ikke minst - gir deg utsikt. Det er ikke noe som skaper mer liv i boligen enn dagslyset. Takvinduer gir minst dobbelt så mye lys, som et tilsvarende stort fasadevindu og stjeler ikke veggplass.

Nå lanseres den nye generasjonen VELUX takvinduer, som gir den beste energieffektiviteten på markedet, med bedre isolasjon og mer varme-gevinst gjennom det inntil 10% større glasset.

VELUX har også et stort utvalg innvendig og utvendig solskjerming til takvinduene.
 
VELUX Norge AS

Stavanger Varmesenter AS

Stavanger Varmesenter ble etablert i 1968 og har Norges største permanente utstilling av ovner, peiser og varmeprodukter.

Hos oss vil du alltid fi nne kompetente fagfolk. Våre butikkansatte kan hjelpe deg å fi nne frem til ildstedet som vil passe best hos deg og våre erfarne montører står for alt fra selve montasjen til de nødvendige godkjenningene.

Gode parkeringsmuligheter og åpningstid til kl. 18.00 alle hverdager gjør at du lett kan komme i kontakt med våre ansatte for en hyggelig ovnsprat akkurat når det passer deg.
 
Stavanger Varmesenter AS

MøreRoyal®

MøreRoyal® produseres av MøreTre - en av tre fabrikker som eies av Talgøkonsernet. Konsernet driver innen møbler og byggevare og leverer til de ledende møbel- og byggevarekjedene i Norge.

MøreTre har i over 30 år produsert MøreRoyal®, men interessen for produktene har de siste årene for alvor skutt fart og fabrikken har doblet sitt volum på få år.

I 2013 solgte vi ca 20000 terrasser i MøreRoyal® og vi tilbyr også tilhørende hageprodukter gjennom konseptet Talgø OutLiving®.

Vi er opptatt av produkter som gir kunden mer fritid, og samtidig gir en ekstra trygghet for en utvikling hvor klimaet blir utfordrende mht råte.
 
MøreRoyal®

ROCKWOOL isolasjon

AS ROCKWOOL er en av landets ledende leverandører av isolasjonsprodukter. Våre isolasjonsprodukter og løsninger gjør det enkelt å bygge en energieffektiv hytte som ivaretar både dagens og morgendagens krav til standard og bokomfort.
 
Enten du trenger en effektiv og sikker isolasjonsløsning til torvtak, vegger, etasjeskiller, isolering av grunnmur og kjeller eller frostisolering av rør og tekniske installasjoner, så har vi de aktuelle produktene.
 
Våre produkter er laget av steinull og har en rekke innebygde egenskaper som gir deg ekstra fordeler.  De har en formstabil struktur som gir en bedre utfylling med færre kuldebroer. I tillegg dempes støyen svært effektivt. ROCKWOOL steinull er ubrennbar og svært brannsikker, med et smeltepunkt på opp til 1000 °C. 
ROCKWOOL isolasjon

Andre leverandører

Bryne Rør
Du finner oss i Vesthagen 9 på Bryne.
Tlf: 51 77 82 00 
Elektro Smart AS
Postveien 99
4307 Sandnes 
Finnøy Rør AS
Tlf: 51 71 26 40
BB elektro AS
Varland 
4164 Fogn