Tips

Tips og råd for både deg som skal bygge hytte eller deg som allerede har. Her finner du nyheter, inspirasjon og tips som kan være til nytte for å få mest ut av din hyttedrøm.

Aluminiumsbekledning

De siste årene har det vært forsket mye for å utvikle vedlikeholdsfrie og energieffektive vinduer. Aluminiumsbekledningen er så og si vedlikeholdsfri. Det eneste du må gjøre er å rengjøre ved behov.

Gilje vedlikeholdsfrie vinduer er laget i tre, men vi har lagt aluminiumsbekledning utenpå for å beskytte treverket mot vær og vind. Når vi velger denne løsningen er det fordi vi fremdeles vil levere vinduer i beste kvalitet. Treverk er etter vår mening det beste materialet for karmer og rammer, og i tillegg er bruk av tre et miljøvennlig materiale. Treverket må vedlikeholdes etter behov.

Valg av aluminiumsbekledning gir ingen begrensning i valg av farge på vinduene. Trekarm og aluminiumsbeslag males hver for seg før montering. Dermed kan du velge ulik farge på tre og aluminium. Standard farge på aluminiumsbekledning er NCS S 0502Y. Vi kan også levere i valgfri farge fra Ral-fargekart.

Velger du aluminiumsbeslåtte vinduer vil du også øke levetiden for vinduene. 
Vedlikehold av vindu

Bildegalleri hyttemodeller