Hyttetips

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.

Aluminiumsbekledning

De siste årene har det vært forsket mye for å utvikle vedlikeholdsfrie og energieffektive vinduer. Aluminiumsbekledningen er så og si vedlikeholdsfri. Det eneste du må gjøre er å rengjøre ved behov.

Gilje vedlikeholdsfrie vinduer er laget i tre, men vi har lagt aluminiumsbekledning utenpå for å beskytte treverket mot vær og vind. Når vi velger denne løsningen er det fordi vi fremdeles vil levere vinduer i beste kvalitet. Treverk er etter vår mening det beste materialet for karmer og rammer, og i tillegg er bruk av tre et miljøvennlig materiale. Treverket må vedlikeholdes etter behov.

Valg av aluminiumsbekledning gir ingen begrensning i valg av farge på vinduene. Trekarm og aluminiumsbeslag males hver for seg før montering. Dermed kan du velge ulik farge på tre og aluminium. Standard farge på aluminiumsbekledning er NCS S 0502Y. Vi kan også levere i valgfri farge fra Ral-fargekart.

Velger du aluminiumsbeslåtte vinduer vil du også øke levetiden for vinduene. 

Bildegalleri hyttemodeller

Signaturhytten AS
Vassbotnen 1,  4313 Sandnes
Rogaland
Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Åpningstider:
Mandag-fredag: 07:00 - 15:00
Hyttekveld etter avtale.
Signaturhytten AS
Welhavens vei 15
4319 Sandnes

Tlf: 916 33 407

post@signaturhytten.no
Følg oss på:
facebook hvit sirkel